Καλως Ήρθατε

Η σελίδα δημιουργήθηκε για να μπορούν όσοι θέλουν να διαβάζουν πληροφορίες και νέα απο το χωριό.
Δεν έχουμε σκοπό το κέρδος και γι'αυτό δεν υπάρχουν διαφημίσεις επι πληρωμή.
Το κόστος για την συντήρηση βαραίνει αποκλειστικά ιδίους πόρους και δεν ζητήθηκε ποτέ και απο κανέναν ( ιδιώτη ή δημόσιο φορέα) η συμετοχή σε αυτό.
Οποιοι έχουν πληροφορίες ή υλικό για το χωριό μας ή για την ευρύτερη περιοχή ευχαρίστως να τα προσθέσουμε.
Όσοι έχουν να προτείνουν οτιδήποτε μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας πατώντας την επιλογή " Επικοινωνία" στο μενού ή πατώντας Εδώ .

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου υπερπρωταθλήτρια Β Κατηγορίας Ηλείας! - Γούμερο Ηλείας - Ανεπίσημη Ιστοσελίδα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου υπερπρωταθλήτρια Β Κατηγορίας Ηλείας!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Έγινε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Πύργου ο αγώνας για την ανάδειξη υπερπρωταθλητή Β Κατηγορίας. Οι δύο δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες είχαν με διαφορά αναδειχθεί πρώτες στους ομίλους τους, η Ολυμπιάδα Γουμέρου και ο Μυρσιναϊκός έδωσαν τον μεταξύ τους αγώνα, παρουσία αρκετών φιλάθλων.

 

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου αναδείχτηκε νικήτρια με 2-1 και οι παίχτες, μαζί με τους φιλάθλους της πανηγύρισαν έξαλλα τον νέο τίτλο.

Η Ολυμπιάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε μέσα σε 11 λεπτά να προηγηθεί με 2-0. Από εκεί και πέρα ο Μυρσιναϊκός πήρε τον έλεγχο του αγώνα και όσο περνούσε η ώρα πίεζε όλο και περισσότερο με για να μειώσει το σκορ. Οι αμυντικοί της Ολυμπιάδας, όμως,, εύκολα ή δύσκολα απομάκρυναν τους κινδύνους και προσπαθούσαν να βγάλουν την ομάδα σε κάποια αντεπίθεση.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η πίεση του Μυρσιναϊκού απέδωσε και μείωσε σε 2-1, ενώ στο λίγο διάστημα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έκλεισε την Ολυμπιάδα στα καρέ της.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Το Γούμερο ισορρόπησε, έπαιξε πιο μυαλωμένα, έριξε το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε με άνεση να κρατήσει τους αντιπάλους του μακριά από την εστία του. Θα μπορούσε μάλιστα να καθαρίσει το παιχνίδι αν οι παίχτες του είχαν πιο καθαρό μυαλό και ήταν πιο ομαδικοί στις ανεπιθέσεις που έβγαλαν.

Χωρίς μεγάλα λάθη ήταν η διαιτησία του Σιδέρη, αν και ήταν λίγο υπερβολικός στον πειθαρχικό έλεγχο.  Πηγή : http://www.odigos.gr


ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τυχαία Φωτογραφία

3098_ph4
3098_ph4
tourkoskala (3)
tourkoskala (3)
laografikomousio 18c
laografikomousio 18c
tourkoskala (12)
tourkoskala (12)
3098_ph6
3098_ph6
Askitis 2c
Askitis 2c
genikes (38)
genikes (38)
genikes (1)
genikes (1)
Askitis 39c
Askitis 39c
fire (23)
fire (23)
nikova 18c
nikova 18c
Askitis 25c
Askitis 25c