Ο Αγώνας του τελικού κυπέλου Ηλείας μεταξύ ΠΦΟ Πανόπουλο-Ολυμπιάδας Γουμέρου Ξανά στην Οθόνη σας.

 

Το φαβορί, ως ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα επικράτησε στο Ενωσιακό  γήπεδο στην Σπιάντζα, για τον τελικό του Κυπέλου Ηλείας όπου το ΠΦΟ  Πανόπουλο νίκησε με 3-0 την Ολυμπιάδα Γουμέρου, τη μεγάλη έκπληξη του  θεσμού.
Ενώπιον 700 περίπου θεατών (με εντυπωσιακή παρουσία, μεταξύ άλλων των  φίλων της Ολυμπιάδας, που κάποιοι ήρθαν κι από την Αθήνα, και είχαν  σχεδόν κατάμεστη τη δική τους ξεχωριστή κερκίδα) ο αγώνας κρίθηκε στην  μεγαλύτερη ουσία που φυσιολογικά είχε το Πανόπουλο, όπως αντίστοιχα και  στην απειρία της Ολυμπιάδας (δέχτηκε το πρώτο και το τρίτο γκολ από  χτυπήματα κόρνερ, το δεύτερο από λάθοε στη λήξη του ημιχρόνου, ενώ το  τρίτο ήταν στο 90').  Για δεύτερη σερί χρονιά έτσι, ο ΠΦΟ Πανόπουλου  σήκωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ηλείας.
Κόντρα  στην αξιόμαχη πάντως Ολυμπιάδα Γουμέρου, ομάδα Β' τοπικής κατηγορίας.  Πρέπει να τονιστεί και πάλι ότι η συμμετοχή στον τελικό για την  Ολυμπιάδα αποτελεί ιστορική επιτυχία, τόσο για το σύλλογο όσο και για το  θεσμό, καθώς για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, ομάδα Β' κατηγορίας  έφτασε μέχρι τον τελικό (με τέσσερις πλέον τις τοπικές κατηγορίες).

Στο 10΄το Πανόπουλο ανοίγει το σκόρ με τον Γκέρτσο με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ.
23΄Σουτ από τον Αγγελόπουλο μέσα από την περιοχή στην καλύτερη στιγμή  της Ολυμπιάδας, δεν είναι δυνατό και μπλοκάρει ο Αγγελάκος (που  αγωνίστηκε και ήταν θετικός, αφού δεν ήταν έτοιμοι οι Αλεξανδρόπουλος  και Γερακάρης, λόγω ασθένειας και τραυματισμού, αντίσοιχα).
45΄Γκολ γιά τον ΠΦΟ Πανόπουλου με τον Βλαχόπουλο. Ωραίος συνδυασμός  Γκέρτσου, Ντάλλα και Βλαχόπουλου με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλλα  στα δύχτια της Ολυμπιάδας και να σημειώνει το 2 - 0.
90΄Ο Μοσχογιάννης σουτάρει μέσα από την περιοχή μετά από χτύπημα κόρνερ και γράφει το τελικό 3 - 0.
ΠΦΟ Πανόπουλο : (Aθανασόπουλος) Αγγελάκος, Δαλαβούρας, Ραμαντάς (81'  Ρετσινάς), Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Σπηλιόπουλος, Nτάλλας, Μπρης (64'  Σίνος), Γκέρτσος, Βλαχόπουλος (87' Μπακάλης), Χρονόπουλος Ν.
Ολυμπιάδα Γουμέρου: (Ρουμελιώτης & Αγγελόπουλος) Φωτακόπουλος Π,  Μπίρμπας (82' λ.τρ. Τσίμπρης), Κολοβάδης Γ. Τσάμπρας, Φωτακόπουλος Ιω.,  Φωτακόπουλος Π., Κολοβάδης Δ., Ασημακόπουλος (43' Μανδαράκης),  Αγγελόπουλος, Γκάτσης (57' Καλαντζής), Νικολόπουλος.
Πηγή: ΗΛΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ήττα αυτή καθε αλλο παρά απογοήτευση έφερε στην ομάδα μας αν σκεφτεί κανεις και το γεγονός πως ειναι η μοναδική ομάδα Β’ κατηγορίας, σε ολόκληρη την ιστορία του θεσμού που κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Οι παίκτες της ομάδας μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα που οδεύει προς την Δ’ Εθνική κατηγορία.

Να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους συμπολίτες μας που παρεβρέθηκαν στον αγώνα και στήριξαν την ομάδα σε αυτη την μεγάλη στιγμή. Ενα μεγάλο μπράβο σε ολους τους παίκτες, τεχνικούς και ολους τους παράγοντες που βοήθησαν να φτάσουμε ως εδω.
Ενα μεγάλο  ευχαριστώ πρέπει να πούμε επίσης και στος Μύλους Ολυμπίας, του συγχωριανού μας Ασημακόπουλου, που χρηματοδήτησαν το ILIA-Sport για την κάλυψη του Αγώνα.

Καλή συννέχεια στην πορεία της ομάδας του Γουμέρου και συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανόπουλου για την πορεία της και την νίκη της, γιατι να μην ξεχνάμε πως τα χωριά μας ειναι γειτωνικά και πρέπει να αλληλοστηρίζονται.

Με την συγκατάθεση του ILIA-Sport θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να ανεβάσω το βίντεο του αγώνα στον δικό μας σέρβερ, ετσι ώστε να μην επιβαρύνουμε τους πόρους της, για να μπορούν οι συμπολίτες μας που δεν είδαν τον αγώνα να παρακολουθήσουν τον θαυμάσιο αυτο τελικό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Το βίντεο ανήκει στο www.ilia-sport.gr και διατέθηκε μόνο για παρακολούθηση απο την σελίδα μας. Η επεξεργασία έγινε μόνο για ζητήματα διάρκειας και συμπίεσης του Βίντεο.



[youtube url=”http://www.youtube-nocookie.com/embed/UsjX9RBIKTs?rel=0″ width=”600″ height=”400″ responsive=”yes” autoplay=”no”]

 

Related Posts

Υποστήριξη

Η προσπάθεια μας να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες εξαρτάται απο όλους εσάς.
Εάν έχετε πληροφορίες ή πηγές μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.