ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΑΡΑΝΟΜA

Ύστερά από τις μεγάλες καταστροφές που έπληξαν την ορεινή περιοχή μας, της πύρινης λαίλαπας τον Αύγουστο του 2007 και των πρόσφατων σεισμών, και επειδή κανένα έργο ανασυγκρότησης της ολοσχερώς κατεστραμμένης ορεινής περιοχής μας δεν έχει ληφθεί από την Πολιτεία μέχρι σήμερα  και αυτή η πανήγυρη κινδυνεύει με αφανισμό,

Οι (4000)  Γουμεραίοι σε δύσκολους καιρούς, όλοι ενωμένοι θα βοηθήσουμε στην προστασία και ανάδειξη των Μνημείων μας, να παραμείνει η νεολαία στο χωριό να έχει δουλειά και απασχόληση.

Παρακαλούμε την Πολιτεία, τα Πολιτικά Κόμματα, τους Βουλευτές μας, να βοηθήσουν με χειροπιαστά πλέον έργα υποδομής ανασυγκρότησης της ολοσχερώς κατεστραμμένης ορεινής περιοχής μας πριν είναι αργά, χρήματα υπάρχουν αδιάθετα από τις δωρεές, απόφαση χρειάζεται τώρα, είναι θέμα Πολιτείας.

Κύριε Υπουργέ,

Ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας στις 7/4/2008 και το υπ’ αριθμ. 222/ 21 / 4 / 2008 έγγραφο του Συλλόγου μας το οποίο σας διαβιβάσαμε με ΦΑΧ  σχετικά με την παράνομη χωρίς την άδεια  του ΔΗΜΟΥ ΩΛΕΝΗΣ, τοποθέτηση του υποσταθμού της  ΔΕΗ  στο τουράκι,  μοναδικό χώρο αναψυχής ( 8 τ.μ. περίπου),  ανάδειξης της θέας προς το ιόνιο πέλαγος πάνω στο μοναδικό παγκάκι που έχει τοποθετηθεί από το Σύλλογό μας και δίπλα στο εικονοστάσι της Αγίας Παρασκευής που αποτελεί  σύμβολο του χωριού.

Είναι πρωτόγνωρο  να καταργήσει η ΔΕΗ το τουράκι το μοναδικό χώρο  αναψυχής 8 τ.μ. περίπου  ανάδειξης της θέας  εκατοντάδων ετών  χωρίς την έγκριση σας του Δήμαρχου και τη σύμφωνη γνώμη των ( 4.000 ) ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ.   

Κύριε Υπουργέ, το ζήτημα θα λυθεί μόνο με την απομάκρυνση του υποσταθμού της ΔΕΗ το συντομότερο δυνατό από το τουράκι μοναδικό χώρο αναψυχής 8 τ.μ. ( ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ) !!!! 

Επειδή ο χώρος αυτός είναι σε καθημερινή χρήση από τους κατοίκους τους επισκέπτες και τα μικρά παιδιά, σχεδόν όλο το 24ωρο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν γνωρίζουν τους κινδύνους που εγκυμονούν οι υποσταθμοί αυτοί, και στην περίπτωση έκρηξης ( διαρροή λαδιών, σπάσιμο μονωτήρων κ.τ.λ ).και μπορεί να υπάρξει τραυματισμός ή ατύχημα, παρακαλούμε το συντομότερο δυνατό να μεταφερθεί ο υποσταθμός, και αυτός ο ζωτικής σημασίας μοναδικός και ιστορικός χώρος αναψυχής, να αποδοθεί στους κατοίκους του και τους επισκέπτες του.  

Κύριε Δήμαρχε η ευαισθησία σας στην  προστασία και  ανάδειξη των μνημείων μας, του περιβάλλοντος  και της  υγείας των κατοίκων του χωριού μας, της βελτίωσης της εικόνας του ΓΟΥΜΕΡΟΥ, θέλουμε να πιστεύουμε  είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας και αυτός ο ζωτικής σημασίας μοναδικός και ιστορικός χώρος αναψυχής, το τουράκι ν’αποδοθεί στους κατοίκους του και τους επισκέπτες του, όπως για εκατοντάδες χρόνια γενιές & γενιές ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ στο σημείο αυτό αγναντεύοντας το ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ  ονειρεύτηκαν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους την οικογένειά τους, την Πατρίδα τους, και για το χωριό τους το ΓΟΥΜΕΡΟ.

Παρακαλούμε τον τέως ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Ντίνο Αρβανίτη, τους Δημ. Συμβούλους, τον Πρόεδρο του Δ.Δ. ΓΟΥΜΕΡΟΥ κ. Κων/νο Κολοβάδη, Δημ. Συμβούλους κ. Κων/νο Μπίρμπα, κ Γεώργιο Σφυρή τους συμβούλους Δ.Δ. ΓΟΥΜΕΡΟΥ  κ. Αθανάσιο Αναστασόπουλο, κ. Κων/νο Παπανδρέου, κ. Αλέκο Τζουανόπουλο, κ. Γεώργιο Λεωνιδόπουλο και όλους τους Φορείς του ΓΟΥΜΕΡΟΥ να παρέμβουν για την απομάκρυνσή του υποσταθμού της ΔΕΗ.    

Επίσης παρακαλούμε την ΠΑ.Σ.Ε.Σ.Η, τον Πρόεδρο κ. Γ. Τσίμπρη της ΟΜ.. ΣΥΛΛ. ΠΗΝΕΙΑΣ  ΩΛΕΝΗΣ να παρέμβουν για την επίλυση του τόσο σοβαρού προβλήματος που έχει προκύψει χωρίς κανένα λόγο στο ΓΟΥΜΕΡΟ.

Επίσης παρακαλούμε τα Πολιτικά Κόμματα, τους Βουλευτές Ν. Ηλείας τις Αρχές  Φορείς & τη ΔΕΗ να βοηθήσουν ώστε οι (4000 Γουμεριώτες ) να μη στερηθούν το τουράκι αυτό το μικρό χώρο αναψυχής 8 τ.μ. ανάδειξης της θέας.

Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τα Μ.Μ.Ε. για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις πρωτοβουλίες μας.                                               

Με εκτίμηση  και τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                             ΕΦΗ      ΣΚΟΥΦΑ

ΚΟΙΝΟΠ. Μ.Μ.Ε. Πολιτικά Κόμματα , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΡΧΕΣ, φορείς στα μέλη μας , σε όλους τους συγχωριανούς.

Η προστασία της ταυτότητας των Ελληνικών προιόντων οφείλει να είναι μέλημα όλων μας

και υποχρέωση της Πολιτείας,  ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!
Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, γνωρίστε τα προΪόντα που αγοράζετε

Related Posts

Υποστήριξη

Η προσπάθεια μας να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες εξαρτάται απο όλους εσάς.
Εάν έχετε πληροφορίες ή πηγές μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.