Η Ολυμπιάδα Γουμέρου υπερπρωταθλήτρια Β Κατηγορίας Ηλείας!

 

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου αναδείχτηκε νικήτρια με 2-1 και οι παίχτες, μαζί με τους φιλάθλους της πανηγύρισαν έξαλλα τον νέο τίτλο.

Η Ολυμπιάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε μέσα σε 11 λεπτά να προηγηθεί με 2-0. Από εκεί και πέρα ο Μυρσιναϊκός πήρε τον έλεγχο του αγώνα και όσο περνούσε η ώρα πίεζε όλο και περισσότερο με για να μειώσει το σκορ. Οι αμυντικοί της Ολυμπιάδας, όμως,, εύκολα ή δύσκολα απομάκρυναν τους κινδύνους και προσπαθούσαν να βγάλουν την ομάδα σε κάποια αντεπίθεση.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η πίεση του Μυρσιναϊκού απέδωσε και μείωσε σε 2-1, ενώ στο λίγο διάστημα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έκλεισε την Ολυμπιάδα στα καρέ της.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Το Γούμερο ισορρόπησε, έπαιξε πιο μυαλωμένα, έριξε το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε με άνεση να κρατήσει τους αντιπάλους του μακριά από την εστία του. Θα μπορούσε μάλιστα να καθαρίσει το παιχνίδι αν οι παίχτες του είχαν πιο καθαρό μυαλό και ήταν πιο ομαδικοί στις ανεπιθέσεις που έβγαλαν.

Χωρίς μεγάλα λάθη ήταν η διαιτησία του Σιδέρη, αν και ήταν λίγο υπερβολικός στον πειθαρχικό έλεγχο.  Πηγή : http://www.odigos.gr


Related Posts

Υποστήριξη

Η προσπάθεια μας να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες εξαρτάται απο όλους εσάς.
Εάν έχετε πληροφορίες ή πηγές μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.